leenscootmobiel2

De Scootmobielspecialist leent Luba uit Oekraïne gratis scootmobiel

Luba uit de Oekraïne was blij verrast met de scootmobiel die zij onlangs te leen kreeg. De Scootmobielspecialist stelt het elektrische vervoermiddel gratis ter beschikking na een verzoek van oud-medewerker Rick van der Heijden.

Gevlucht uit Oekraïne

Sinds enige tijd biedt Rick van der Heijden uit Eindhoven huisvesting aan de gevluchte Oekraïners Luba, haar dochter en kleindochter. Rick is erg begaan met Luba. Die is geboren in 1947 in de voormalige Sovjet-Unie en heeft een zwaar leven met de nodige lichamelijke uitdagingen achter de rug.

Slecht ter been


De 70-plusser heeft een kromme rug en is slecht ter been waardoor zij al tientallen jaren flink wordt beperkt in haar bewegingsvrijheid. Rick aarzelde niet en zocht vervolgens contact met zijn oude werkgever met de vraag of het mogelijk was een scootmobiel te lenen. De Scootmobielspecialist hoefde niet lang over na te denken en stemde ermee in.

Op pad met de scootmobiel

Inmiddels heeft Luba een compacte scootmobiel ontvangen. Daar is zij ontzettend blij mee. Nu kan zij samen met haar dochter en kleindochter eropuit. Genieten van de omgeving en de natuur. Dat is heel erg fijn en daarom zegt zij: “Hartelijk bedankt”!


help Whatsapp bericht sturen