De Scootmobielspecialist deelt uit!

 4 daagse foto

De derde dinsdag van juli begint hét grote feest van Nijmegen. De Nijmeegse Wandel4Daagse. Dit jaar werd deze Koninklijke wandeltocht voor de 103e keer gehouden.

Het is de grootste meerdaagse wandelprestatietocht ter wereld en staat inmiddels ook bekend als The Walk of the World. Ruim 45.000 sportieve wandelaars lopen vier dagen lang de 30, 40 of 50 kilometer om aan het einde van de vierde dag het felbegeerde kruisje te ontvangen. Een échte koninklijke onderscheiding.

De route op dag 2 komt precies langs de nieuwe vestiging van De Scootmobielspecialist. Dit konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Onder het mom van: “Als het lopen straks niet meer vanzelf gaat zijn wij er voor u” deelde De Scootmobielspecialist Nijmegen aan alle wandelaars een heerlijk verkoelend waterijsje uit. Dit werd enorm gewaardeerd en op sommige momenten stonden mensen zelfs in de rij! Op Youtube vonden we het onderstaande filmpje:

 

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen