Overal in Nederland scootmobiel onderhoud aan huis

Allround geschoolde monteurs

Onderhoud en reparatie aan uw scootmobiel van het hoogste niveau? Bij De Scootmobielspecialist bent u precies aan het juiste adres. Door heel Nederland verzorgen wij scootmobiel onderhoud aan huis. Wij doen dit voor elk type scootmobiel, want onze monteurs zijn allround geschoold.

Flexibel onderhoud voor elke scootmobiel

Dát scheelt een hoop gedoe! U hoeft niet meer eerst op zoek te gaan naar een monteur van het betreffende merk. De monteur van De Scootmobielspecialist heeft ervaring met scootmobielen van de meest uiteenlopende merken. Dit maakt onze monteurs tot eersteklas specialisten, die het scootmobiel onderhoud in een handomdraai doen. Bij De Scootmobielspecialist zijn wij heel flexibel. We sturen onze medewerkers op pad voor een eenmalige onderhoudsbeurt, maar desgewenst ook voor het uitvoeren van ons voordelige onderhoudscontract.

Het werkt heel eenvoudig

‘Maar hoe steekt dit dan in elkaar?’, zult u misschien denken. Eigenlijk heel eenvoudig. U belt naar ons gratis nummer 0800-1918 en wij sturen onze servicemonteur naar u toe. Want dat is de kracht van De Scootmobielspecialist. Wij verzorgen scootmobiel onderhoud en reparatie altijd bij u aan huis. Zo bent u nooit lang onthand als uw scootmobiel het even niet doet. Bovendien hoeft u voor het reguliere onderhoud nooit meer zelf de deur uit.

Wij vertegenwoordigen vele merken

De Scootmobielspecialist is vertegenwoordiger van vele merken. Ook dit maakt ons best wel bijzonder. We doen dus veel meer dan alleen maar het verzorgen van scootmobiel onderhoud. Neemt u een kijkje op onze website, dan maakt u kennis met ons assortiment. Hierin komen geregeld modellen van Handicare, Pride, Wizard en Sterling voorbij. En dat is nog maar een kleine greep uit het assortiment, want ons merkenassortiment omvat bijna twintig merken. Dit assortiment scootmobielen is voor een gedeelte nieuw. Maar naast ons nieuwe assortiment verkopen wij ook een flink aantal scootmobielen tweedehands. Zowel voor de nieuwe als voor de gebruikte modellen verzorgen wij graag het scootmobiel onderhoud.

Online en in de showroom

De combinatie van nieuw en gebruikt maakt ons assortiment groot. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat ons assortiment het grootste van Nederland is. Ook uit de wijze waarop u met deze scootmobielen kennis kunt maken, blijkt onze flexibiliteit. U doet dit desgewenst online, of u komt gezellig naar één van onze showrooms toe. Wij hebben een showroom in Eindhoven en Nijmegen.

Bel ons gewoon een keer!

Ook toe aan scootmobiel onderhoud of aan een andere scootmobiel? Misschien vindt u het dan fijn om eerst eens onze stem te horen. Daarna kunt u besluiten of u met De Scootmobielspecialist verder wilt gaan. Wij kunnen hierin heel gemakkelijk voorzien. U hoeft slechts ons gratis telefoonnummer 0800-1918 te bellen. Daar krijgt u een behulpzame medewerker aan de lijn. Stel gerust uw vragen en vergroot uw kennis op scootmobielterrein. Natuurlijk verstrekken wij u ook graag onze brochure. Uiteraard geheel gratis, zoals wij vinden dat het hoort. Wij hopen u snel te mogen begroeten, in onze showroom of online!

Informatie en Advies
Adviescentrum
Bestaande klant
Klantenservice