scootmobiel-huren-wanneer-wat-kost-verhuren3

Kan ik een scootmobiel huren?

Ja, de Scootmobielspecialist verhuurt ook scootmobielen voor zowel een korte als een langere periode. En het aantrekkelijke is dat u kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment. Zo heeft u de keuze uit huurscootmobielen met 3, 4 en 5 wielen en ook vaste en opvouwbare modellen. In dit blog leest u alles over een scootmobiel huren via de Scootmobielspecialist.
 

Voordelen scootmobiel huren

Ervaart u (tijdelijk) mobiliteitsproblemen? Kunt u daardoor niet meer gaan en staan waar u wilt? Het huren van een hulpmiddel als een scootmobiel is dan ideaal. Het zorgt dat u weer volop mobiel bent en zelfstandig eropuit kunt zonder hulp van anderen. Van naar de supermarkt gaan, op bezoek bij familie en vrienden, naar de dokter tot een dagje eropuit. Hoe heerlijk is dat? Want, huurt u een scootmobiel? Dan kunt u overal naartoe. In uw eentje of samen met vrienden en/of familie. Bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin, een pretpark, een museum of een uitstapje maken in de natuur. Met een huurscootmobiel kan u dat allemaal doen zonder dat u aan het eind van de dag moe bent en/of pijnlijke gewrichten heeft.
 

Wanneer een scootmobiel huren?

Tijdelijk een scootmobiel huren, biedt uitkomst in allerlei situaties. De belangrijkste reden om voor een huurscootmobiel te kiezen zijn doorgaans:
 

Revalidatie

Heeft u een medische ingreep gehad en bent u daardoor tijdelijk minder mobiel? Tijdens uw revalidatieperiode biedt het huren van een scootmobiel dan uitkomst. Want, met zo’n elektrisch voertuig kunt u zich probleemloos van A naar B verplaatsen. Om onder andere boodschappen te doen en uw sociale leven op peil te houden.

Twijfel

Overweegt u een scootmobiel aan te schaffen? Omdat zelfstandig een stuk lopen steeds meer moeite kost? Maar, twijfelt u of een scootmobiel een passend hulpmiddel voor u is? Een huurscootmobiel biedt dan zeker uitkomst. Want, door een scootmobiel te huren kunt u testen of het aansluit bij uw persoonlijke wensen en dus tegemoetkomt aan uw verwachtingen.

Eropuit of vakantie

Gaat kleine afstanden lopen en/of fietsen u nog prima af in uw vertrouwde woonomgeving? Maar vergen een dagje sightseeing en/of lange wandel- en fietstochten te veel van u? Of gaat u met vakantie en wilt u niet afhankelijk zijn van anderen? Ook dan is een huurscootmobiel ideaal. Door een scootmobiel te huren bent u volop mobiel en kunt u onbezorgd genieten. Op de dag kunt u eropuit, meedoen met activiteiten en aan het einde van de dag houdt u ook nog genoeg energie over. Win-win dus.

Wat kost het om een scootmobiel te huren?

De huurprijs van onze scootmobielen is afhankelijk van het model dat u kiest en ook de huurperiode. De vanaf prijs per dag start bij € 7,50. Dat is inclusief de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA). Hiermee is de schade die u met uw scootmobiel aan anderen toebrengt gedekt. Schade aan uw huurscootmobiel komt voor uw eigen rekening evenals diefstal. Bovendien hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar voor de verhuur. Bijkomende voorwaarde is dat het voertuig uitsluitend bedoeld is om de mobiliteit van de huurder te bevorderen en /of te ondersteunen.

Huurscootmobiel via de Scootmobielspecialist: volop keuze

Bij de Scootmobielspecialist heeft u een ruime keuze als het gaat om een scootmobiel huren. Zo verhuren wij verschillende merken en modellen met 3, 4 en 5 wielen. Van vaste en opvouwbare scootmobielen, standaard en luxe modellen tot elektrische voertuigen voor gebruik binnen en/of buiten tot uitvoeringen voor korte ritjes alsook lange tochten. Wij verhuren de scootmobielen per week, een maand of zelfs langer.
Wilt u weten welke huurscootmobiel bij u persoonlijk past en voldoet aan uw eisen plus wensen? Wij informeren u graag uitgebreid over welke scootmobielen voor u geschikt zijn om te huren. Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op om uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken. Dat kan via: scootmobielenhuren.nl

Informatie en Advies
Adviescentrum
Bestaande klant
Klantenservice