proefrit-scootmobiel-uitleg-werking-besturing-testrijden

Kan ik een proefrit maken met een scootmobiel?

Overweegt u een scootmobiel te kopen? Wij bieden u dan het gemak van een proefrit aan huis en/of op onze locatie in Eindhoven. U kunt zo zonder verplichtingen enkele modellen scootmobielen testen. Over hoe het proefrijden in z’n werk gaat en ook: de voordelen van zo’n proefrit maken met een scootmobiel.

Hoe werkt een proefrit maken? 

Kiest u ervoor om een proefrit aan huis te maken met onze scootmobielen? Dan komt onze adviseur bij u thuis langs met enkele modellen. Welke dat zijn, hangt af van wat u heeft besproken bij het maken van de demonstatie-afspraak.
Tijdens ons bezoek mag u onder begeleiding van onze deskundige adviseur proefrijden op verschillende scootmobielen. Door de straten, over de stoep en eventueel in uw huis. Uiteraard begeleidt onze adviseur u hierbij. Geeft adviezen en tips over onder andere veilig en verantwoord scootmobiel rijden. Eveneens krijgt u informatie over de mogelijkheden van de verschillende modellen, accessoires, extra opties en ook de prijzen van de diverse modellen.
Natuurlijk adviseren wij u uitgebreid, eerlijk en deskundig over welke scootmobiel het beste bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden aansluit.

Waarom een proefrit maken met een scootmobiel?

Overweegt u een scootmobiel te kopen, omdat autorijden, een stuk lopen en fietsen niet meer gaat? Wij raden u altijd aan een proefrit te maken! Want, een scootmobiel aanschaffen die bij u past, kan best lastig zijn. Er is immers een zeer gevarieerd aanbod met zowel 3-, 4- en 5-wielen.
Een proefrit maken op enkele scootmobielen biedt dan uitkomst en is daarom ontzettend fijn. U ervaart dan immers proefondervindelijk hoe de verschillende scootmobielen rijden en kunt ze onderling vergelijken. Dat helpt u om te ontdekken welke het beste tegemoetkomt aan uw persoonlijke eisen en wensen.  

Proefrit maken: werkwijze van de Scootmobielspecialist

Voor u een proefrit gaat maken, inventariseren wij allereerst uw wensen en behoeften. Onder andere krijgt u vragen over waarvoor u de scootmobiel wilt gebruiken. In huis en ook buiten? Voor korte afstanden, langere ritten of beiden? Wilt u de scootmobiel meenemen in de auto? Dat zijn allemaal vragen die van belang zijn bij het kiezen van een juiste scootmobiel. Op basis van uw persoonlijke wensen selecteren wij enkele scootmobielen waarmee u kunt proefrijden. En het spreek voor zich dat wij u eerlijk en deskundig adviseren wat de meest geschikte scootmobiel voor u persoonlijk is.

Enkele aandachtspunten maken proefrit scootmobiel

Tijdens het maken van de proefrit bij u thuis of op onze locatie kunt u op de volgende zaken letten. Hoe de bediening van de scootmobiel werkt, zoals gasgeven en remmen. Maar ook: hoe het zitcomfort is en of u voldoende beenruimte heeft. Uiteraard is het ook goed om op de rijeigenschappen en de wegligging te letten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u tijdens het proefrijden een scootmobiel kiest die perfect bij u past. Waarmee u veilig en vol zelfvertrouwen op pad gaat en die super fijn rijdt.

Zijn er kosten verbonden aan het maken van een proefrit?

Nee, zowel een proefrit op onze locatie als een thuisdemonstratie is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Wij zien het als een onderdeel van onze serviceverlening. Wij gaan er daarbij vanuit dat u op zoekt bent naar en passende scootmobiel vanwege uw verminderde mobiliteit. Dus, u heeft de intentie een gemotoriseerd voertuig met 3, 4 of 5 wielen te willen kopen.

Afspraak maken proefrit scootmobiel?

Heeft u plannen om een scootmobiel te kopen en wilt u graag een proefrit maken? Uiteraard adviseren en begeleiden wij u stap voor stap bij het uitkiezen van de best passende scootmobiel. En koopt u bij ons een scootmobiel? Dan kunt u ook voor de service en het onderhoud bij ons terecht.

Wenst u meer informatie over de thuisdemonstratie? En wilt u graag een afspraak maken voor een proefrit op onze scootmobielen? Bel ons op: 0800 - 1918 of maak een afspraak via ons contactformulier.

help Whatsapp bericht sturen