Scootmobiel Verhuur | Scootmobielspecialist.nl

Een scootmobiel biedt uitkomst als u grotere afstanden wilt afleggen maar last heeft van beperkingen waardoor u niet ver kunt lopen of fietsen. U kunt ervoor kiezen een scootmobiel aan te schaffen maar er zijn ook verschillende redenen om te kiezen voor scootmobielhuur.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Over ons
  2. Voordelen
  3. Modellen
  4. Werkwijze
  5. Verzekering
  6. Contact

Over De Scootmobielspecialist

Bij de Scootmobielspecialist kunt u terecht voor zowel de aanschaf van een scootmobiel als voor het huren ervan. Wij nemen altijd de tijd om samen met u af te wegen wat de beste optie is: huren of kopen. Ook bekijken we samen met u welke scootmobiel het beste past bij uw situatie. We leveren de scootmobiel van uw keuze bij u af, inclusief eventuele accessoires . Desgewenst maken wij ook de verzekering voor u in orde zodat u direct met een gerust hart kunt gaan rijden.  

Wanneer kiezen voor scootmobielhuur ?

Scootmobielhuur kan in bepaalde gevallen een goede keuze zijn. U heeft bijvoorbeeld alleen zo nu en dan een scootmobiel nodig. U wilt af en toe een dagje weg, mee met de kinderen en /of kleinkinderen naar de dierentuin of het strand en kunt niet zo lang lopen. Een scootmobiel is dan de perfecte oplossing. Niemand hoeft u te duwen in een rolstoel en uzelf heeft meer bewegingsvrijheid. Scootmobielhuur is ook ideaal als u met vakantie gaat en dagelijks op stap wilt kunnen gaan, alleen of met uw gezelschap. Wellicht bent u alleen tijdelijk beperkt en heeft u dus ook alleen voor die periode een scootmobiel nodig. Scootmobielhuur is dan een logischer keuze dan een scootmobiel kopen.

Diverse modellen

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u van plan bent een scootmobiel te kopen maar eerst verschillende modellen wilt uitproberen. Door te kiezen voor het huren met optie tot koop kunt u zonder problemen meerdere modellen en merken uitproberen voordat u beslist welke scootmobiel u wilt aanschaffen. Wellicht heeft u al een scootmobiel maar is deze niet geschikt om mee te nemen op reis. U kunt dan kiezen voor een inklapbaar of demontabel model en de scootmobiel meenemen in de kofferbak van de auto, in het vliegtuig of de trein. 

Waarom belt u de Scootmobielspecialist ? 

 

De naam Scootmobielspecialist zegt het al: wij zijn specialist op het gebied van scootmobielen. Het kopen van een scootmobiel en eventuele accessoires van tal van merken, de mogelijkheid tot huur, het uitvoeren van reparaties en onderhoud en natuurlijk voor het maken van een gratis proefrit : wij staan graag voor u klaar met een passend en eerlijk advies . Wij adviseren u bij het gehele proces, of het nu om de aankoop of de huur van een scootmobiel gaat. Welke scootmobiel past bij u, wat zijn uw behoeften, wensen en plannen? Wij leveren door heel Nederland en beschikken over meerdere vestigingen zodat u kunt kiezen waar u eens in de showroom wilt gaan kijken. Een bezoek aan huis is ook bespreekbaar. 

Scootmobiel verzekering

Als u kiest voor scootmobielhuur dan kiest u voor een totaalpakket. De scootmobiel is WA verzekerd en voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Aflevering van de scootmobiel behoort ook tot de service. De kosten zijn afhankelijk van de afleverlocatie. Op onze website kunt u veel informatie vinden over al onze diensten waaronder ook alle informatie over scootmobiel verhuur.

Contact

Neem gerust contact op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken. 

0800-1918

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* WA verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Een scootmobiel biedt uitkomst als u grotere afstanden wilt afleggen maar last heeft van beperkingen waardoor u niet ver kunt lopen of fietsen. U kunt er voor kiezen een scootmobiel aan te schaffen maar er zijn ook verschillende redenen om te kiezen voor scootmobiel verhuur.

 

 

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen