Als u tijdelijk een scootmobiel nodig heeft, kan de Scootmobielspecialist uitkomst bieden. Wij hebben namelijk – naast de scootmobielen voor de verkoop – ook diverse scootmobielen die we verhuren. Het huren van een scootmobiel kan nodig zijn als u bijvoorbeeld slecht ter been bent en u graag een dagje weg wilt, of als u lekker op vakantie wil gaan. Met een scootmobiel kunt u dan toch genieten van een onbezorgd dagje uit zonder dat u daarna meer last heeft van uw gewrichten of pijnlijke benen.

Elke scootmobiel die we verhuren is al WA verzekerd*, u hoeft zich daar dus geen zorgen over te maken. Daarnaast voldoen de scootmobielen aan de benodigde kwaliteit- en veiligheidseisen. Wij zoeken altijd, samen met u, met de grootste zorg de scootmobiel uit die het beste bij u past.

Bovendien leveren wij de scootmobiel die u gekozen heeft af op een door u gekozen locatie in Nederland en België voor een vergoeding van € 1,50 per km. Mits wij uw bezorging kunnen combineren met andere adressen op onze route zijn de voorrijkosten € 42,- buiten Eindhoven, binnen Eindhoven betaalt u een tarief van € 20,- , enkele rit.

Voor meer informatie over prijzen of andere zaken omtrent de scootmobielen die wij verhuren, kunt u bellen ons gratis bellen of mailen:

0800-1918

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

* WA verzekering staat voor Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Zoetermeer

Bij ons staat de koffie ook klaar, dus kom kijken in onze prachtige showroom!

Patrick Polanen

079 - 737 02 45

Heliumstraat 250 | 2718 RS

Enter

Kom gerust voor een heerlijk bakje koffie. En neem een kijkje in onze nieuwe showroom.

Richard Rutjes

0547 71 20 44

Daalakkers 11 | 7468 DA