ScootmobielSpecialist Zoetermeer Vestiging

Adresgegevens

Heliumstraat 250
2718 RS
Zoetermeer

079-7370245

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Openingstijden

Let op! Maandag 26 maart gesloten ivm scholing.

zondag gesloten
maandag 12:00 tot 17:00
dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00
zaterdag 10:00 tot 16:00
 

De showroom in Zoetermeer heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle merken. Wij hebben het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility Solo, Excel, Vermeiren, Afikim, Sterling, Handicare, Drive, Pride, Invacare, Shoprider en Travelux die zich onderscheiden in design, productontwikkeling/innovatie, comfort en kwaliteit. Allen met het CE-keurmerk.¨Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod compacte en geveerde scootmobielen van onze dealermerken.

Daarnaast vind u een ruim aanbod aan rollator’ s zowel licht gewicht als de wat zwaardere types. U kunt terecht voor krukken, wandelstokken of rolstoelen en zijn wij exclusief dealer van Flexyfoot.

Tevens zijn wij ook gecertificeerd dealer van het gerenommeerde merk Stannah Trapliften. Deze trapliften zijn van uitmuntende kwaliteit en kenmerken zich door de onbeperkte keuze van bekledingkleuren,-materialen en talloze opties waardoor u uw traplift geheel kan laten opgaan in uw interieur. Voor het uitproberen van een Stannah traplift, bent u aan het juiste adres in onze showroom.

De showroom is gevestigd aan de Heliumstraat 250 te Zoetermeer. De showroom is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen rond Zoetermeer. Op onze locatie vindt u eigen parkeerplaatsen en kunt onder begeleiding een proefrit maken. Wij nodigen u uit een bezoek te brengen aan onze showroom, waar we u graag, onder het genot van kopje koffie, adviseren omtrent uw eisen en wensen om zo invulling te geven aan uw bewegingsvrijheid en onafhankelijkheid.

Nijmegen

Vanaf de zomer van 2019 openen wij een vestiging in Nijmegen met een prachtige showroom

Debby Wilschut

06 - 570 30 70 8

Nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Zoetermeer

Bij ons staat de koffie ook klaar, dus kom kijken in onze prachtige showroom!

Patrick Polanen

079 - 737 02 45

Heliumstraat 250 | 2718 RS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen