Onderhoud-reparatie-scoootmobiel-elektrisch_voertuig-eigen-werkpplaats-monteurs-periodiek-preventief

De Scootmobielspecialist: óók voor onderhoud en reparatie scootmobiel

Is het tijd voor het jaarlijks onderhoud van uw scootmobiel? Wilt u weten waar u uw scootmobiel kunt laten repareren? Dan bent u bij De Scootmobielspecialist aan het juiste adres. Ook als u het voertuig niet bij ons heeft aangeschaft kunnen wij u van dienst zijn.

Scootmobiel laten repareren en onderhouden

Een scootmobiel heeft evenals bijvoorbeeld een auto regelmatig onderhoud nodig. Het advies is dit één keer per jaar, of na maximaal 3000 km gereden te hebben, te laten doen. Zo worden eventuele mankementen en slijtages bijtijds opgespoord en verholpen.

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de scootmobiel volledig gecheckt. Van de conditie van banden, accu en remmen tot de werking van de software, elektrische onderdelen en het smeren van de bewegende delen. Regulier onderhoud draagt zo bij aan de levensduur van uw scootmobiel en zorgt dat u veilig op pad kunt gaan.

Hoewel scootmobielen tegenwoordig sterk zijn, kan het gebeuren dat het voertuig nu en dan een reparatie nodig heeft. Denk aan een accu die niet meer goed laadt, bewegende delen die stroef lopen, bedrading die stuk is of een onderdeel dat schade heeft opgelopen. Tijdig herstel van een mankement zorgt dat u probleemloos en met plezier scootmobiel blijft rijden.

Waar kan ik mijn scootmobiel laten repareren?

Bezit u een scootmobiel en heeft die een onderhoudsbeurt nodig? Of misschien heeft u schade gereden? Wij onderhouden en repareren uw scootmobiel op zeer korte termijn. Dit doen wij zowel aan huis als bij ons in de werkplaats. Ongeacht het merk en model scootmobiel. Ja, ook wanneer u het voertuig niet bij ons heeft gekocht kunnen wij u deze service bieden.

Eigen werkplaats en ervaren monteurs

De Scootmobielspecialist heeft ervaren en gediplomeerde monteurs in dienst. Door onze jaren lange ervaring hebben onze monteurs veel kennis van verschillende merken en modellen scootmobielen. Dus heeft uw scootmobiel een mankement? Schade opgelopen of onderhoudsbeurt nodig? Onze monteurs beschikken over de kennis en ervaring om uw scootmobiel vakkundig te repareren dan wel te onderhouden. De meeste reparaties en onderhoud kan gewoon bij u thuis plaats vinden. Mocht een scootmobiel niet aan huis gerepareerd kunnen worden dan beschikt De Scootmobielspecialist over een grote werkplaats waar uw scootmobiel nóg grondiger kan worden onderzocht.

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Het maakt niet uit of uw achteruitkijkspiegel is afgebroken of de accu van uw scootmobiel stuk is. De monteurs van de Scootmobielspecialist kunnen u altijd helpen. Heeft u scootmobiel nieuwe banden nodig? Of moet er een ander onderdeel worden vervangen? Wij hebben veel onderdelen van verschillen merken scootmobielen op voorraad . Wij zorgen dat u binnen korte tijd weer veilig op pad kunt met uw scootmobiel.

Service- en onderhoudscontract

Met ons service- en onderhoudscontract kunt u jarenlang zorgeloos rijden. Met het afsluiten van een service- en onderhoudscontract zorgt u ervoor dat uw scootmobiel altijd in topconditie is. Want, u bent verzekerd van preventief onderhoud en reparaties aan huis. En rijdt u schade? Dan helpen wij u snel en vakkundig, zodat u spoedig weer geniet van uw elektrische voertuig. Heeft u geen service- of onderhoudscontract bij ons? Geen probleem. Ook dan onderhouden, herstellen en repareren wij uw scootmobiel.

Vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie

Bij de Scootmobielspecialist begrijpen wij dat heel goed dat uw scootmobiel zorgt voor uw zelfredzaamheid en mobiliteit. Wij bieden u om die reden dan ook vervangend vervoer aan wanneer u uw scootmobiel voor een onderhoudsbeurt of reparatie bij ons brengt.

Meer weten over onderhoud en reparatie door de Scootmobielspecialist?

Wenst u meer informatie over de onderhoud- en/of reparatiediensten van de Scootmobielspecialist? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met onze ervaring graag verder, ongeacht het merk of model van uw scootmobiel. Bij vragen over een periodieke controlebeurten, het herstellen van schade of een reparatie staan wij u graag te woord.

Heeft u uw scootmobiel niet bij ons gekocht? Ook dan onderhouden en repareren wij uw elektrische voertuig. Bel onze klantenservice gratis via 0800-1918 voor een onderhoudsafspraak, vragen over reparaties of meer informatie over onze diensten.


Informatie en Advies
Adviescentrum
Bestaande klant
Klantenservice