scootmobiel-verzekeren-bewijs-wa-verzekering

Wettelijk is een WA-verzekering minimaal verplicht. Oók voor scootmobielen. Lees meer over een scootmobiel verzekeren, de opties én kosten scootmobielverzekering.

snelheid-scootmobiel-opvoeren-kilometerteller

Wilt u harder rijden met uw scootmobiel? Zoekt u daarom op een scootmobiel opvoeren? Wat er mag en/of kan om een snelle scootmobiel te rijden

scootmobiel-huren-wanneer-wat-kost-verhuren3

Tijdelijk een scootmobiel huren? Vanwege revalidatie, twijfel of vakantie? Verhuur vanaf €7,50 p/d. Vraag naar uw persoonlijke mogelijkheden. Bel 0800 1918.

4-daagse-foto

De derde dinsdag van juli begint hét grote feest van Nijmegen. De Nijmeegse Wandel4Daagse. Dit jaar werd deze Koninklijke wandeltocht voor de 103e keer gehouden.

holland-helpt-2

De scootmobielspecialist uit Eindhoven heeft in samenwerking met de fabrikant Revatak scootmobielen een scootmobiel cadeau gegeven aan Peggy, een meisje van 15 jaar oud.

olivier

Olivier Kwam 10 jaar geleden als klant de winkel binnen om een scootmobiel uit te zoeken. Hierna kwam Olivier vaak koffie drinken en klusjes doen voor de Scootmobielspecialist. Dit werd een hechte band tussen olivier en het personeel.

Informatie en Advies
Adviescentrum
Bestaande klant
Klantenservice