Onderhoud-reparatie-scoootmobiel-elektrisch_voertuig-eigen-werkpplaats-monteurs-periodiek-preventief

De Scootmobielspecialist: óók voor onderhoud en reparatie scootmobiel

Heeft uw scootmobiel periodiek onderhoud nodig? Een reparatie? Wij onderhouden en repareren uw elektrische voertuig graag. Ook als u het voertuig niet bij ons heeft aangeschaft. De opties.

Scootmobiel onderhouden en repareren

Een scootmobiel heeft evenals bijvoorbeeld een auto regulier onderhoud nodig. Het advies is dit één keer per jaar te laten doen. Zo worden eventuele mankementen en slijtages bijtijds opgespoord. Want tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt de scootmobiel volledig gecheckt. Van de conditie van banden, accu en remmen tot de werking van de software, elektrische onderdelen en het smeren van de bewegende delen. Regulier onderhoud draagt zo bij aan de levensduur van uw scootmobiel en zorgt dat u veilig en op pad kunt gaan.

En hoewel scootmobielen tegenwoordig sterk zijn, kan het gebeuren dat het voertuig nu en dan een reparatie nodig heeft. Denk aan een accu die niet meer goed laadt, bewegende delen die stroef lopen, bedrading die stuk is of een onderdeel dat schade heeft opgelopen. Tijdig herstel van een mankement zorgt dat u probleemloos en met plezier scootmobiel blijft rijden.

Waarom onderhoud en reparatie door de Scootmobielspecialist?  

Bezit u een scootmobiel en heeft die een onderhoudsbeurt nodig? Of misschien heeft u schade gereden? Wij onderhouden en repareren uw scootmobiel op zeer korte termijn. Ongeacht het merk en model. Ja, ook wanneer u het voertuig niet bij ons heeft gekocht. Wij bieden u onder andere:

Eigen werkplaats en ervaren monteurs

De Scootmobielspecialist heeft ervaren en gediplomeerde monteurs in dienst met veel kennis over verschillende merken en modellen scootmobielen. Dus heeft uw scootmobiel een mankement? Schade opgelopen of onderhoudsbeurt nodig? Onze monteurs beschikken over de kennis en ervaring om uw scootmobiel vakkundig te repareren dan wel te onderhouden.

Onderdelen uit voorraad leverbaar

Is de achteruitkijkspiegel afgebroken? De accu stuk? Heeft u nieuwe banden nodig? Of moet er een ander onderdeel worden vervangen? Doordat wij onderdelen op voorraad hebben van verschillen merken scootmobielen helpen wij u binnen korte tijd weer op pad kunt met uw scootmobiel.

Service- en onderhoudscontract

Met ons service- en onderhoudscontract houdt u uw scootmobiel altijd in topconditie. Want, u bent verzekerd van preventief onderhoud. En rijdt u schade? Dan helpen wij u snel en vakkundig, zodat u spoedig weer geniet van uw elektrische voertuig. Heeft u geen service- of onderhoudscontract bij ons? Geen probleem. Ook dan onderhouden, herstellen en repareren wij uw scootmobiel.

Vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie

Het bezit van een scootmobiel bevordert uw mobiliteit en zelfredzaamheid. Bij de Scootmobielspecialist begrijpen wij dat heel goed. Daarom bieden wij vervangend vervoer aan wanneer u uw scootmobiel voor een onderhoudsbeurt of reparatie bij ons brengt.

Meer weten over onderhoud en reparatie door de Scootmobielspecialist?

Wenst u meer informatie over de onderhoud- en/of reparatiediensten van de Scootmobielspecialist? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met onze ervaring graag verder. Ongeacht het merk of model van uw scootmobiel. Of u nu meer wilt weten over een periodieke controlebeurt, het herstellen van schade of een reparatie. En… heeft u uw scootmobiel niet bij ons gekocht? Dat is niet van belang. Want, ook dan onderhouden en repareren wij uw elektrische voertuig. Bel onze klantenservice op gratis 0800 1918. Voor een onderhoudsafspraak, vragen over reparaties of meer informatie over onze diensten. 

help Whatsapp bericht sturen